Billetter

Artister 2024

Første artistslipp
til 2024

Vi avslutter året med en deilig forsmak på artistene for Sup & Stup 2024. Første bølge byr på et variert utvalg av våre favorittartister, som vi er så heldige å få på besøk i Lillesand.

Delara

Amanda Delara debuterte med hiten "Paper Paper" i 2017 og har lagt bak seg en imponerende musikkarriere som inkluderer opptredener på Nobels Fredspris-utdeling og P3 Gull. De siste årene har hun stått bak hits som We Don't Run From Anyone, Nå er det oss, Checka, People Come And Go, og ikke minst coverne Josefin og Gunerius.

Kakkmaddafakka

Den bergensbaserte indie-popgruppen Kakkmaddafakka er vår største booking hittil i festivalens historie. De er vant med å reise rundt på utsolgte turneer i Sør-Amerika, Spania og Tyskland, men til vår store glede velger de Lillesand som et av sine stopp neste sommer.

Lizzy & Frizzy

DJ-duoen har de siste årene etablert seg som et friskt pust inn i klubbdj-verden med en smittsom energi og entusiasme for generelt god s. Nå kommer de til Lillesand og tar med seg alt de har av bangers og stemning.

TØFL

Stavanger-bandet TØFL har blandt de beste live-showene vi har sett i senere tid. Det er nesten umulig å ikke la seg rive med. Det er stor sannsynlighet for at du kan relatere til tekstene også, så vi gleder oss til å danse i tøfler neste sommer.

Flere slipp kommer utover vinteren. Har du tips til bookinger, ta kontakt med bookingansvarlig Vidar på vidarwi@gmail.com.